Івано-Франківськ, Коломийщина, Косівщина, Верховинщина і Яремчанщина увійдуть до мережі гастрономічних маршрутів «Карпатської дороги смаку», яка буде створена вже цього року, повідомляє ПІК з посиланням на сайт Івано-Франківської ОДА.
Упродовж тижня на Івано-Франківщині відбудуться семінари з метою інформування виробників місцевих харчових продуктів про мережу гастрономічних маршрутів.
До мережі доріг смаку Українських Карпат запрошують:
– виробників локальних продуктів, які пропонують туристам екскурсії на виробництво, дегустації продуктів власного виробництва, можливість придбати продукти;
– дегустаційні зали, які пропонують організовані дегустації місцевих продуктів та можливість їх придбання;
– фермерські господарства, відкриті до відвідування;
– ресторани місцевої кухні, які пропонують традиційні регіональні страви, спеціалізовані дегустаційні меню; – готелі, санаторно-оздоровчі комплекси, які надають послуги з розміщення, харчування та можуть стати маркетинговими майданчиками проєкту для просування місцевих продуктів.
Читайте нас у тг