Івано-Франківськ

Здорова паска від дієтолога Віти Іванків

Хто з господинь не встиг спекти пасочку у четвер - маєте можливість зробити це у суботу.

Пропонуємо рецепт паски, який журналісти ПІК знайшли на Фейбук-сторінці івано-франківського дієтолога Віти Іванків.

Pasochka

Інгредієнти святкової випічки:
– 30 г домашнього сиру;
– 100 г рисового борошна;
– 50 мл молока;
– 2 яйця;
– 1 чайна ложка розрихлювача;
– 0.5 чайної ложки куркуми (для гарного кольору);
цедра 1 лимона;
– 40 г цукру нерафінованого або стевії;
– 50 г родзинок;
екстракт ванілі – 1 чайна ложка.

Приготування:
– Родзинки залити гарячою водою на 10 хв, обсушити і додати до муки.
– Змішати яйця, дом.сир і молоко.
– Збити все у блендері.
– Додати борошно з розрихлювачем, перемішати.
– Додати цедру лимона. Все гарно вимішати.

Розлити у форму для випікання (більше половини).
Випікати при 180° 30 хв .
Для глазурі змішуємо сухе молоко,мед і трішки води.

Читайте також: Домашня Великодня паска: духовне таїнство та апетитна здоба

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено