Спеціалісти управління за участі представників поліції та ЗМІ провели минулого тижня моніторингові відвідування закладів громадського харчування щодо дотримання ними карантинних обмежень, повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в області, пише ПІК.
Всього відвідали – 172 заклади, з них працювали – 142. Масові заходи проводились – в 44 закладах, 70 % яких порушували протиепідемічні вимоги. Із 17 весіль, що проводились 12 липня, лише 4 відбувались без порушень.
“З метою уникнення непорозумінь, та задля відкритості і прозорості при проведенні моніторингових відвідувань, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області закликає представників громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та небайдужих громадян долучитись до проведення моніторингових відвідувань закладів громадського харчування щоденно, і в т. ч. 18-19 липня 2020 року”, – йдеться у повідомленні.
Також будуть проводитись перевірки щодо дотримання часового терміну роботи (лише до 23-00 год.) кафе та ресторанів.
Читайте також:
Калуські шкільні їдальні отримають нове обладнання
“Всі вже стомилися” : Зеленський закликає не продовжувати карантин в Україні надовго
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, Instagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг