Івано-Франківськ

Сніданки народів світу з ПІК: турецькі булочки погача

Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.

Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найпопулярніших сніданків Туреччини – булочки погача.

Сніданки світу. Рецепт булочки погача

Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1 яйце;
  • 1 стакан сметани;
  • 3,5 стакани борошна;
  • 11 грамів розпушувача;
  • 200 грамів твердого сиру;
  • половина пачки маргарину;
  • 100 грамів вершкового масла;
  • чверть стакана рослинної олії;
  • кунжут для оздоблення.

Для початку потрібно змішати сметану, вершкове масло, олію, борошно та розпушувач. Тісто не потрібно довго місити, варто швидко сформувати колобок та відкласти його в сторону.

Тим часом необхідно натерти сир на мілкій терці, та відокремити білок від жовтка. Білок потрібно змішати з тертим сиром та додати 1 грам розпушувача, після чого суміш варто перемішати.

Тісто потрібно розділити на 12 рівних частин, кожну треба розкачати до діаметра 7 сантиметрів. В центр кожного кругляка потрібно покласти сирну суміш, та виліпити круглу булочку. Після цього булочки треба покласти на деко, встелене пергаментним папером, швом донизу.

Верхню частину булочок потрібно змазати збовтаним жовтком та посипати кунжутом. Турецька погача випікається протягом 20 хвилин при температурі 190 градусів. Смачного!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено