Про це повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби, пише ПІК.
“Між Україною та ПАР відбулися двосторонні консультації. Посли обох держав обговорювали товарообмін між країнами. Україна планує експортувати до африканської республіки яйця, м’яса птиці та свинини, а ПАР до України — шерсть і м’ясну продукцію, зокрема крокодилове м’ясо”,- йдеться у повідомленні.
Довідково:
Крокодилове м’ясо низькокалорійне, у ньому немає холестерину та жирів. Таке м’ясо багате білками, вітамінами B12, які допомагають знизити холестерин у крові. Хвіст крокодила вважається найціннішою частиною для приготування страв.
У Сингапурі, Австралії, Індії крокодилове м’ясо — це родзинка ресторанних меню.
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте також: