Івано-Франківськ

У Більшівцівській ОТГ на Прикарпатті переміг Василь Саноцький: обійшовся без наочної агітації та передвиборчих зустрічей

Головна інтрига виборів на теренах ОТГ була в тому, що за посаду боролися чинний голова громади та його бойова заступниця.

 

У Більшівцівській селищній ОТГ посаду голови громади збереже за всіма прогнозами чинний голова Василь Саноцький. Про це свідчать попередні результати місцевих виборів, що відбулися 25 жовтня, повідомляє ПІК з посиланням на достовірні джерела в ОТГ.

Зазначають, що пан Саноцький не використовував у передвиборчий період ані наочної агітації, ані спланованих зустрічей з виборцями. Він очолює ОТГ з 2018 року і вважав, що його робота буде на виборах агітацією “за” чи “проти”.

У підсумку за Саноцького проголосували 1853 виборці. Це більше, аніж набрали разом ще 4 претенденти на посаду очільника Більшівцівської ОТГ.

Щире бажання стати на чолі ОТГ мала Марія Щепанська. Вона є чинною заступницею Василя Саноцького. Однак набрала орієнтовно 420 голосів виборців і опинилася за результатами перегонів третьою у списку претендентів на посаду. Чи буде пані Марія й надалі при посаді заступниці голови – ще ніхто не прогнозує.

Нагадаємо, що кандидатами на посаду голови Більшівцівської ОТГ були:

Марія ЩЕПАНСЬКА – від Платформи громад та самовисуванці: Василь САНОЦЬКИЙ, Оксана МАКЕЄВА, Оксана ГОЙ, Володимир БАКАЛЯРЧИК.

Читайте також:

Голова Галицької районної ради Андрусяк вже майже голова Дубовецької ОТГ

У Рогатині пост голови ОТГ впевнено посяде пан Насалик

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegra

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено