Івано-Франківськ

В Івано-Франківську шукають нові приміщення для прийому ковідних хворих

В обласному центрі Прикарпаття розгорнуть два додаткові відділення для хворих із діагнозом COVID-19.

Мова йде про міський пологовоий будинок та дитячу міську лікарню на Чорновола. Разом із тим, йде пошук нових місць та приміщень.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, пише ПІК.

Хочу заспокоїти усіх. Пологовий будинок не закривається. Мова йде виключно про гінекологічне відділення, яке й так не надавало допомогу породіллям. Це окрема стояча споруда, де ми розгортаємо 120 ліжок. Там будемо окремо приймати ковідних хворих.

Фактично, у пологовому будинку ми відкриємо ще одну терапію для ковідних хворих. Також в дитячій лікарні маємо окремий вхід, окреме приміщення, де також зможемо відкрити ще одне терапевтичне відділення, яке допоможе МКЛ №1″, – наголосив під час засідання міський голова Руслан Марцінків.

Нагадаємо, станом на ранок 29 жовтня в обласному центрі Прикарпаття на стаціонарному лікуванні перебуває 421 особа із діагнозом COVID-19.

Я думаю, нам треба готувати ще додаткові місця для того, щоб надавати допомогу ковідним хворим у місті Івано-Франківську. Тож будуть задіяні інші заклади обласного значення. Вивчаємо, які заклади ще можна перепрофілювати», – додав мер.

pologovyj

Додамо, що у Франківську 27 ковідних пацієнтів перебувають у реанімаційних відділеннях.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено