Івано-Франківськ

У Бурштині майже сформували “кабінет” нового мера: є питання

Кадрові пропозиції голови депутати підтримали не у всьому.

127570658 3726029844123885 7854519142142623709 o

У Бурштині сьогодні, 25 листопада, нарешті завершили формування владної команди. Це відбулося на третьому пленарному засіданні першої сесії міської ради восьмого скликання, повідомляє у Фейсбук Бурштинська міська рада, пише ПІК.

На попередньому засіданні не вдалося обрати секретаря міськради, хоча прогнозували, що ним стане уже досвідчений у цій справі депутат Богдан  Рибчук. Не вистачило голосів.

Цього разу від депутського корпусу знову подали  кандидатуру Романа Іванюка (від політичної партії “Європейська Солідарність” – так само як і новий мер Василь Андрієшин). В ході таємного голосування Іванюка підтримали 17 депутатів.

У соцмережі уже запитують: чи правильно, що керманичами Бурштинської ОТГ опинилися два представники однієї політичної сили? В раду ж пройшли представники семи партій. Невже узурпація влади? Та менше з тим.

Посаду керуючої справами посіла Надія Кицела – заступниця голови при Роксолані Джурі. Першим заступника міського голови став Ростислав Стасько – нова людина в апараті.

Натомість депутати не підтримали пропозицію міського голови Василя Андрієшина щодо Володимира Чуйка як кандидата на посаду заступника з питань діяльності виконавчих органів міської ради. Голосували таємно, результат відкритий: кандидат не пройшов.

Нагадаємо, що Володимир Чуйко балотувався на мера Галича, але уступив заступнику директора місцевого ринку Олегу Кантору.

На фото вгорі: депутат облради Андрій Іваськів та Василь Андрієшин і Роман Іванюк.

Читайте також:

Бурштинські депутати представили громаді свою портретну галерею

Народні фаворити Прикарпаття: за результатами виборів до Івано-Франківської обласної ради

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено