Івано-Франківськ

Жителі Івано-Франківської громади обурені вибором старост (ВІДЕО)

Йдеться про Драгомирчанську та Підлузьку громади.

Жителі Івано-Франківської ОТГ обурені вибором старост. Мешканці відзначили, що хочуть, аби Руслан Марцінків дослухався до людей та призначив тих, кого обрали вони самі.

Жителі Драгомирчанської громади виступили проти обраного Русланом Марцінківим кандидата на посаду старости села – Ігоря Хом’яка. Кажуть, хочуть бачити на цій посаді іншого кандидата – Андрія Вовчук.

Про це йдеться в сюжеті ТРК “РАІ”, пише ПІК.

За словами жителів громади, на виборах у Драгомирчанах за Андрія Вовчука проголосувала більшість. Натомість Ігоря Хом’яка, якого запропонував Марцінків, ніхто із Драгомирчан зовсім не знає.

Із громадами зустрівся заступник мера Віталій Федорів. Чиновник пообіцяв людям, що до їх думки обов’язково дослухаються. Також він пояснив, що староста – це лише представник громади, а всі рішення ухвалюватиме голова ОТГ – Руслан Марцінків.

Люди ж обіцяють, якщо їх не послухають – будуть діяти рішуче.

Будемо перекривати дорогу. До тих пір поки не буде так, як вимагає громада”, – заявила Ольга Буга, жителька села Драгомирчани.

Утім, до прохань жителів громад не дослухались. Під час засідання сесії франківської міськради призначили інших радників.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено