Як вже повідомляв ПІК, у шоу змагається й кулінар з Івано-Франківська Микола Мигаль.
У минулій програмі він пройшов кастинг та отримав три “Так” від суддів.
Отже, в першій битві 3-го випуску 3 сезону “МастерШеф. Професіонали” 5 кухарів в чорних фартухах змагалися в одному з найскладніших випробувань проекту – відтворення найпопулярніших цукерок, батончиків та інших солодощів, визнаних світом.
Вперше за всі сезони проекту судді пом’якшили правила конкурсу. Відтак кожен учасник битви чорних фартухів міг взяти одного помічника з балкона, але ні пробувати, ні готувати помічник не може – приймаються тільки поради.
Віктор вибрав Марину, але дівчина захотіла допомагати Володимиру. Тому хлопцю довелося переобирати помічника. Після довгих роздумів руку підняла Ліля Стоянова. Ігор вибрав Стеллу Клименко, Радек – Віктора Шайдецький, а Леонід – Миколи Мигаля з Івано-Франківська.
Кухарі отримали дві години приготування точних копій популярних ласощів, однак вийти з неї в білому фартусі вийде не всім професіоналам.
За вердиктами суддів 3 сезону “МастерШеф. Профеіонали” першим проект покинув Володимир Юрін.
Нагадаємо, 26-річний Микола Мигаль виріс у багатодітній сім’ї, у якій бабуся хвалила його за приготовані страви. Ця похвала і вкоренила любов до кухні. Після школи закінчив кулінарний коледж, потрапив на практику в хороший ресторан.
Відтоді вже 9 років успішно працює на кухні, був кухарем у величезній кількості закладів ― від звичайних кафе до ресторанів мережевих готелів, має великий досвід роботи за кордоном. Готував для трьох президентів України.
Зараз працює в Польщі над відкриттям готелю «Редіссон». Любить літати на цивільних літаках, вертольотах, парапланах. Обожнює українську гастрономічну культуру. Хоче відкрити гідну пастотеку в Івано-Франківську.
Читайте також:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг