У Калуші світлину газети з рецептом понад столітньої давнини опублікував Василь Фіцак у Фейсбук, пише ПІК.
Автори рецепту радять годину варити “250 г ячменю, спаленого як на кофе”, 200 г цукру, пригорщу хмелю і 8 л води.
“Як той вар вже вповні остиг, розпускають 50 г дріжджів у зимній воді і вливають до вару, перемішують все, добре накривають покришкою і оставляють через 6-7 годин в спокою”, – йдеться у рецепті.
Після цього радять все процідити.
Читайте також у ПІК:
Стали відомі 20 громад Прикарпаття, які мають найбільше волі до покращення: рейтинг
На Калущині не буде світла: де і коли
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг