Дванадцять найкращих шеф-кухарів України, серед яких й Микола Мигаль з Івано-Франківська, спробували себе у ролі митців, робили ставки на колег та змагалися у битві чорних фартухів.
Зокрема, на завдання випуску надихнув карантин. Під коробками-загадками у кожного з учасників були 5 банок різних розмірів. Створити вишукані страви, які не зіпсуються навіть за тиждень – головне завдання професіоналів у чорних фартухах.
Судді 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” наголосили, що їм потрібно довести, що страви з банки можуть бути вишуканими та смачними. Професіонали могли самі обрати, скільки страв їм готувати на свій розсуд – це або три різні страви, або одна, але в трьох банках, які між собою будуть поєднуватися.
Законсервовані страви судді 3 сезону мали куштувати та оцінювати після перерви, щоб страви настоялися.
Микола Мигаль приготував три різні страви: мусаку з морепродуктами, рієт та консервоване яблуко. Всі три страви сподобалися суддям 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали”. Отже він залишився у проєкті, а боротьбу в ньому завершив кухар Ігор Міщенко.
Читайте також:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг