У Коломиї реалізаторам м’ясної продукції роз’яснили правила профілактики Африканської чуми свиней. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише ПІК.
“16 квітня в місті Коломия на території Коломийського центрального продовольчого ринку спеціалісти міського управління Держпродспоживслужби провели бесіди з підприємцями-заготівельниками та реалізаторами м’ясної продукції КП «М’ясний павільйон», надали рекомендації та роз’яснення щодо дотримання комплексу заходів, які дозволять уникнути виникнення і розповсюдження африканської чуми свиней”, – йдеться у повідомленні.
До слова, у зв’язку із реєстрацією в Чернівецькій області спалаху африканської чуми свиней в с. Котелеве Новоселицького району Чернівецької області) на Івано-Франківщині посилено роз’яснювальну роботу з метою попередження поширення захворювання на територію області.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг