У Коломиї відбулася зустріч з приватними підприємцями, громадянами, що проводять реалізацію м’яса, з питань дотримання ветеринарно-санітарних вимог при транспортуванні, реалізації м’яса та м’ясоковбасних виробів в літній період. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише ПІК.
“М’ясникам наголосили на необхідності дотримання вимог при закупівлі свиней, особливо з інших областей, та їх забої. А також надали роз’яснення щодо дотримання комплексу заходів, які дозволять уникнути виникнення і розповсюдження африканської чуми свиней”, – йдеться у повідомленні.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtubeта Telegram
Читайте нас у тг