Івано-Франківськ

Судитимуть посадовця Тернопільської міськради: за його погодження незаконно виділили землю приватнику

Земельну ділянку вартістю понад 1,3 млн грн надали для будівництва житлового індивідуального будинку.

zem uc scaled

Стосовно посадовця Тернопільської міськради завершили розслідування: погодив незаконне відведення землі вартістю понад 1,3 млн грн, повідомляє ПІК з посиланням на інформацію Тернопільської обласної прокуратури.

“Розслідування встановило, що чиновник, перебуваючи на посаді в Тернопільській міській раді, внаслідок недбалого ставлення до виконання своїх службових обов’язків, погодив проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки вартістю понад 1,3 млн грн для будівництва та обслуговування житлового індивідуального будинку, господарських будівель і споруд”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

У прокуратурі також нагадують, що 1 березня 2021 року під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури посадовій особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст. 364 КК України та передано матеріали для розслідування до НАБУ.

У травні 2021 року детективом НАБУ, за погодженням із прокурором САП, змінено підозру на ч.2 ст. 367 КК України та повернуто провадження для подальшого розслідування до органів поліції Тернопільської області .

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено