Івано-Франківськ

На Рожнятівщині провели економічну екскурсію для безробітних (ФОТО)

Економічна екскурсія для безробітних відбулася на базі виробництва меблів «ЛіР». Її проводила менеджер підприємства Лілія Локатир.

На Рожнятівщині провели екскурсію для безробітних (ФОТО)

На Рожнятівщині 26 серпня безробітні люди ознайомилися з специфікою роботи підприємства, переліком вільних вакантних посад. Зустріч відбулася за сприянням Рожнятівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості. Про це повідомляє Рожнятівська селищна рада, пише ПІК.

“У ході  екскурсії  безробітним розповіли про технологію виготовлення меблів, ознайомили з представниками різних професій, що задіяні у виробництві: столяр, рамник, оббивальник меблів, швачка, шліфувальник, лакувальник”, – йдеться у повідомленні.

У виставковому залі учасники екскурсії побачили готову продукцію: стильні та вишукані дивани, м’які куточки, шафи у вітальню, журнальні та комп’ютерні столики та багато інших виробів. Бажаючих працювати на підприємстві запросили на співбесіду.

Читайте також у ПІК:

На Рожнятівщині батько став краще ставитися до дітей (ФОТО)

На Рожнятівщині готують школи і садочки до нового навчального року (ФОТО)

Ярмарок вакансій: Івано-Франківський обласний центр зайнятості провів ефективний захід для шукачів роботи та роботодавців (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено