Івано-Франківськ

Стало відомо, які продукти не можна заморожувати

Деякі продукти, якщо заморожувати, то можна зіпсувати.

Стало відомо, які продукти не можна заморожувати

Стало відомо, які продукти та страви небажано заморожувати. Про це пише ПІК з посиланням на  agronews.ua.

Тож не можна заморожувати:

  •  Молочні продукти

Вони просто втратять свою структуру, після заморозки точно розшаруються й втратять всі корисні властивості, а також в них будуть грудки. Це стосується також й йогуртів, майонезів та сметани.

  •  Фрукти та овочі

Для заморозки не підходять такі овочі та фрукти як: огірки, бакалажани, помідори, кабачки, капуста, груші. Вся справа в тому, що в них багато води, а в умовах низьких температур рідина всередині тільки кристалізується, в результаті ви отримаєте просто пюре.

  •  Сир

Після заморозки він стане дуже пухким, буде буквально розпадатися на дрібні частини, до того ж смак його буде просто жахливим.

  •  “Легкі” спиртні напої

Шампанське, вино, пиво – гірші варіанти для заморозок, так як в них води більше, ніж спирту. Пляшки при заморожуванні можуть лопнути.

  •  Готова їжа

Не можна заморожувати такі готові страви як: паста, гречка, рис.

Справа в тому, що рис, наприклад, не можна їсти навіть на наступний день, не кажучи вже про заморожування, гречка під впливом низьких температур втратить всі свої корисні властивості, а паста спочатку перетворитися в один шматок, а при розморожуванні стане кришився й ламатися на дрібні шматочки.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено