Їли лаваш з курячим м’ясом та часниковим соусом: перший хворий поступив до лікарні у суботу 2 жовтня, 5 людей– у неділю, двоє – в понеділок, 4 жовтня. Спеціалісти Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели санітарно-епідеміологічне обстеження закладу, пише ПІК.
Вони виявили порушення санітарних норм та порушення у сфері безпечності харчових продуктів: перехрест потоків сировини та готової продукції, не промаркований розроблювальний інвентар, відсутність дезінфікуючих середників, не проводився контроль температурного режиму холодильного обладнання та ін..
Нагадаємо, що у Калуші в закладі харчування «Crispy» отруїлися 8 людей. Їх госпіталізували в інфекційне відділення Калуської міської лікарні. Стан хворих середнього ступеня важкості.
Читайте також у ПІК:
На Прикарпатті вакцинували понад 70% освітян (ФОТО)
У Калуші 13-річний хлопчик створив рукавицю для незрячих (ФОТО, ВІДЕО)
У Калуші реалізували чудовий проєкт “Бастіон” (ФОТО)
Приєднуйтесь до нас уFacebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг