Прикарпатцям на замітку: ефективний спосіб зберігання часнику. Необхідно підготувати скляні банки. Їх потрібно добре промити, простерилізувати, висушити.
Потім наповнити їх до самого верху сухим часником, закрити марлею складеною в кілька шарів. Банки закривати кришками не треба. Ємності наповнені часником зберігати в теплому місці, наприклад на кухні або в коморі. Часник можна зберігати в холодильнику, підвалі або льосі. Про це повідомляє Наука і правда, пише ПІК.
“При використанні часник потрібно брати тільки з однієї банки, поки не закінчиться, і тільки тоді переходите до іншої, так як в повній банці він краще зберігається”, – йдеться у повідомленні.
Читайте також у ПІК:
На Прикарпатті людям радять, як правильно зберігати зернові культури
На Франківщині поліцейські склали 25 протоколів на порушників карантину на автобусних маршрутах
Українцям розповіли, як визначити фальсифіковане вершкове масло й скільки воно має коштувати
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtubeта Telegram
Читайте нас у тг