Івано-Франківськ

Армія Путіна в Україні: наші захисники чинять шалений опір (ФОТО)

На території України уже загинули понад 800 російських військових.
79 main
У Фейсбук радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив:

“Збройні сили України підірвали міст через річку Оскол в селі Сеньково Купʼянського району. Ворог не пройде”.

Воїни Збройних сил України ведуть бойові дії поблизу Димера та Іванкова. Українські захисники зупинили більшість сил ворога, повідомляє генштаб ЗСУ. 

На чернігівському напрямку та безпосередньо на підході до Чернігова українським військовим вдалося утримати оборону та відбити прорив російських військ. Ворожа техніка вимушена була відступити з Чернігова у напрямку Сєднєва та з Городні у Семенівку. Про це повідомили в Міністерстві оборони України. 

…Голова  Запорізької ОДА Александр Старух повідомив:
” Ніч в нашому регіоні пройшла відносно спокійно, якщо можна так сказати. Всі системи життєдіяльності працюють в штатному режимі. Завдяки спільним зусилля вдалося розвантажити атомну електростанцію, зменшити її потужність.На жаль вночі не обійшлося без втрат. У Мелітопольському районі на узбережжі було нанесено удар по нашій прикордонній заставі. Втрачено життя трьох наших героїв-захисників. Складна ситуація склалася навколо Мелітополя. День буде важкий”
… Повітряні Сили Збройних Сил України захищають небо над Києвом. Так, після 04:00 українська система протиповітряної оборони не дала долетіти двом смертельним подарункам «братів» до столиці.

image 16 scaled

У Дарницькому районі столиці внаслідок падіння літака з боєкомплектом сталася пожежа в житловому будинку. Рятувальники вже борються з вогнем, повідомила ДСНС.

“По прибуттю було встановлено, що внаслідок потрапляння частин невідомого повітряного судна горить 2-поверховий приватний житловий будинок. Інформації щодо потерпілих і жертв наразі немає, – поінформували в ДСНС.

Станом на 07.00 ранку 25 лютого ситуація в Донецькому оперативному районі залишається контрольованою, повідомляє Штаб ООС.

25bb73c 682bfb6 kah ges

… Російські військові у зоні проведення Операції об’єднаних сил намагалися прорватися у тил Збройних сил за 4 напрямками. Українські захисники їх знищили.

Російські окупанти готуються пустити воду Північно-Кримським каналом із тимчасово захоплених районів Херсонщини до окупованого росіянами Криму. Так званий «глава» окупаційної «адміністрації» Криму Сергій Аксьонов.

Ставленик російських окупантів каже, що 25 лютого буде ухвалено технічні рішення для запуску води з Дніпра у захоплених районах Херсонської області по руслу Північно-Кримського каналу.

Нагадаємо, що  президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав вторгнення у країну. На низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

На території України уже загинули понад 800 російських військових.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено