В одному з закладів освіти Калуської громади готують перші страви у вакуумі, щоб передавати нашим захисникам на передову, повідомляє ПІК з посиланням на Калуську міську раду.
“Це і борщ, і суп гречаний, і в планах інші страви. Один пакет має вагу 1 кг, і розрахований на трьох осіб. Зараз у день готують більше 200 кг, планують до 500”, – йдеться у повідомленні.
Вакуумну машину закладу надав Тарас Лилак.
“Сьогодні на кухні поруч працюють переселенці цілими сім’ями та калушани. Серед них – харків’янин Мераб, грузин за походженням. У Харкові господарював у кафе, яке назвав в честь українського міста України – «Ялта». Пару днів назад сам прийшов до керівника закладу та запропонував свої послуги, оскільки не може просто сидіти і нічого не робити”, – йдеться у повідомленні.
Читайте також:
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram