Івано-Франківськ

Посол України назвав канцлера Шольца ображеною ліверною ковбасою: за що

Проте, за словами посла, президент України Володимир Зеленський все одно буде радий прийняти Шольца у Києві.

 

Посол України в Німеччині Андрій Мельник розкритикував попередню відмову канцлера Олафа Шольца від поїздки до Києва, повідомляє Слово і Діло з посиланням на Spiegel.пише ПІК.

«Розігрувати скривджену ліверну ковбасу звучить не надто по-державному. Йдеться про найжорстокішу війну на знищення з часів нападу нацистів на Україну, це не дитячий садок», – заявив Мельник.

Раніше Олаф Шольц заявив, що поки що не хоче їхати до Києва, тому що українська сторона відмовила у візиті президентові Франку-Вальтеру Штайнмаєру. Відмова від поїздки Шольца й спровокувала слова Мельника “про ковбасу”.

Проте, за словами українського посла, президент України Володимир Зеленський все одно буде радий прийняти Шольца у Києві.

Але посол також сказав:

«Чого Україна очікує набагато більше, ніж будь-яких символічних візитів, то це те, що уряд швидко реалізує пропозицію Бундестагу про постачання важких озброєнь і виконає дані досі обіцянки».

Нагадаємо, раніше Андрій Мельник заявив, що постачання зброї від Німеччини не може спровокувати Третю світову війну, оскільки вона вже почалася.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено