Івано-Франківськ

В Україні вдруге за день – повітряна тривога: всюди є загроза ракетних ударів (ДОПОВНЕНО)

На жаль, в Івано-Франківську звукове оповіщення виявилося недостатньо гучним.

Snymok 14

Цього разу миттєво, о 13.14 всі області України опинилися під загрозою ракетних ударів, про що свідчить всеукраїнська мапа тривог, повідомляє ПІК.

На жаль, в Івано-Франківську звукове оповіщення виявилося недостатньо гучним. Проте люди розуміють, що треба бігти в укриття. Ворог має жахливі наміри на День незалежності України. Як писала вчора ПІК, планує вдарити про державних об’єктах та важливій інфрастуктурі.

ПІК слідкує за інформацією. Надійшло повідомлення про ракетні удари по Миргороду.

photo 2022 08 24 12 52 50 scaled

Нагадаємо, згідно з відкритими даними, у Миргороді знаходиться військовий аеродром, який з початку війни вже зазнавав обстрілів з боку армії російських окупантів.

Сьогодні вранці українські сили ППО, пише Радіо Свобода, збили російську ракету над Черкащиною, повідомив голова ОВА Ігор Табурець.

«Під час повітряної тривоги сили ППО збили над Черкащиною ворожу ракету. Не публікуйте фото чи відео! Не наражайте всіх на повторні атаки по локаціях», – написав він у телеграмі.

Про постраждалих чи руйнування внаслідок збиття російської ракети в ОВА не повідомляють.

24 серпня станом на 14.39 повітряна тривога, яку оголосили о 13.14, зберігалася тільки у Полтавській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. По нові факти ракетних ударов не повідомляли.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

182 день війни в Україні: у святковий день людей розбудила повітряна тривога – є загроза ракетних ударів

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено