Івано-Франківськ

Успіхи на Півдні: ЗСУ знищили понтонну переправу, ЗРК “Тор”, 5 скупчень та колону ворога

За минулу добу, 23 вересня, підтверджено ще одне контрольне ураження Каховського мосту, ліквідовано понад 50 рашистів та близько 20 одиниць

257048 voroza

Ворог продовжує свої намагання втриматися на рубежах оборони, але, під впливом наших активних дій, змушений облаштовувати нові, на більшому віддалені від теперішньої лінії фронту, повідомляє ПІК із посиланням на Оперативного командування “Південь.

ЗСУ провели підготовчу роботу щодо виявлення пунктів управління, місць зосередження ворожого озброєння та техніки, встановлення місць підтягування резерву, в тому числі й залізницею з напрямку тимчасово окупованого Криму. Над цими об’єктами встановлюється вогневий контроль.

“Авіація ЗСУ нанесла 20 ударів по ворогу. В Миколаївському районі знищено ворожий гелікоптер Мі-8, а в Бериславському районі Херсонщини силами та засобами протиповітряної оборони збито російський штурмовик Су-25”, – йдеться у зведенні.

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали близько 290 вогневих завдань, в тому числі уразивши понтонну переправу в Новій Каховці, два скупчення озброєння та техніки в Бериславському районі, 3 осередки сил та засобів в Каховському й Херсонському районах, станцію радіоелектронної боротьби в районі Крутого Яру, зенітно-ракетний комплекс “Тор” в Баштанському районі Миколаївщини, колону озброєння та техніки – в Каховці.

“Підтверджено ще одне контрольне ураження Каховського мосту. Інші втрати ворога за бойовий день складають 51 рашист, 152 мм гаубиця “Мста-Б”, танк і 16 одиниць іншої авто-бронетехніки”, – додали у ОК “Південь”.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено