Івано-Франківськ

Щоб не розганяли фейки: очільник Богородчан розповів скільки заробляє (ФОТО)

Селищний голова за 9 місяців фактично після сплати податків, до видачі отримав 371 287 грн.

Rostislav Zaremba

Очільник Богородчан Ростислав Заремба на своїй фейсбук-сторінці оприлюднив допис, де розповів про зарплату селищного голови.

“Щоб не розганяли усякі фейки і чутки щодо зарплати селищного голови, даю пряму відповідь від першої особи. Розмір і фонд заробітньої плати голови і усього апарату селищної ради встановлює сесія ради при прийнятті бюджету на наступний рік. Так само рішенням сесії встановлюються максимальний розмір надбавок, премій та інших виплат. Також я отримую надбавку за майже 20 років стажу державної служби і високий ранг”, – пише Заремба.

Та додає, що з травня зменшили на 10% фонд зарплати усіх працівників, направивши кошти на підтримку оборони.

“Щорічно до 1 квітня усі працівники подають декларацію про доходи, яка є вільному доступі на сайті НАЗК. На час воєнного стану дія цієї норми призупинена і такого зобов‘язання немає, тому оприлюдню такі дані сам публічно. Додам, що впродовж 2022 року працюю без першого заступника, до компетенції якого входять фінансово-економічні та земельні питання. Але про результати роботи у цій сфері об’єктивно свідчить 3-є місце Богородчанської громади у рейтингу серед 62-х громад області за підсумками 1 півріччя”, – зазначає він.

Підсумовуючи Ростислав Заремба заявляє, що за 9 місяців фактично після сплати податків до видачі отримав 371 287 грн., включно з відпускними та іншими встановленими виплатами. В середньому 41 250 грн. за місяць.

“Це є середнім розміром зарплати серед керівників громад області. Тому не потрібно спекулювати на даній темі. І не піддавайтеся на дешеві провокації, таких вкидів уже було чимало перед виборами. Я був і є на виду у всієї громади, не боюся і не ховаюся від відповідальності, завжди готовий до здорової дискусії”, – наголошує очільник Богородчан.

310648731 3220328611562054 5779977941191907858 n scaled

Читайте також:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено