Івано-Франківськ

Стала довгожителькою: що їла і чого уникала у своєму раціоні королева Єлизавета II

Стало відомо, як харчувалася королева Єлизавета II.

2511ca9d22399b48662fa61133bc77a5

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ пішла з життя на 97 році. У свідоцтві про смерть значиться, що монархиня померла від старості.

Прожити так довго королева змогла не лише завдяки генетиці, а й правильному способу життя, пише ТСН.

У британській королівській сім’ї завжди були дуже суворі правила щодо харчування її членів. І на чолі цих правил стояла, звичайно ж, королева Єлизавета ІІ.

Колишній королівський шефкухар Даррен Макгрейді розповів, що Її Величність ніколи не була гурманом, як, наприклад, її чоловік принц Філіп, який з ранку до вечора міг розмовляти про їжу.

ce504755da3a638f8742daba1ddc7c2a

“Королева їсть, щоб жити, на відміну від принца Філіпа, який любить поїсти і може стояти і говорити про їжу весь день”, — сказав шеф-кухар розмовляючи з The Telegraph, пише express.

Були у Єлизавети II і свої табу в їжі. Наприклад, вона не любила картоплю, рис чи макарони на вечерю і загалом не була шанувальницею вуглеводів, тому така їжа ніколи не була присутня за обіднім столом ні в кого з членів королівської родини.

gettyimages 478294780 scaled

За словами цього самого шефкухаря ми знаємо, що іноді королева любила домашні бургери. А також він розповів, що харчування монархині було здоровим та низьковуглеводним. Зазвичай це була запечена риба чи курка з двома різними овочами, чи велика тарілка салату.

Сміємо припустити, що здорове харчування допомогло королеві так довго залишатися здоровою та дожити до 96 років.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено