Івано-Франківськ

234 доба війни в Україні: ЗСУ успішно відбили атаки противника на Донеччині

В районах населених пунктів Оріхів, Кінські Роздори та Токмак на Запоріжжі, уражено близько 100 окупантів.

234 доба війни в Україні: ЗСУ успішно відбили атаки противника на Донеччині

Розпочалася 234 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов’язково переможемо! Силам оборони вдалося успішно відбити атаки противника в Донецькій області.

Зокрема, в районах населених пунктів Берестове, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Іванград, Спірне, Невельське, Мар’їнка, Білогорівка, Терни, Новомихайлівка та Красногорівка. Про це вранці, 15 жовтня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом минулої доби постраждала інфраструктура та мирні громадяни Харкова, Костянтинівки, Соледара, Бахмута, Чумаків, Лебединського, Запоріжжя, Давидового Броду та Мирного. Дніпропетровська область та місто Очаків піддано ударам іранських ударних БпЛА. Шість із дев’яти вдалося збити нашим захисникам.
  • За попередню добу, окупанти завдали 6 ракетних та 30 авіаційних ударів, здійснили 48 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • В районі населеного пункту Бердянськ наші бійці знищили 4 комплекси С-300.
  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала близько 30 ударів. Підтверджено ураження 25 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили 9 БпЛА.
  • Ракетні війська і артилерія за добу уразили чотири пункти управління, п’ятнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, дванадцять складів з боєприпасами, одну артилерійську установку та двадцять інших важливих цілей.

Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено