Івано-Франківськ

У Києві окупанти влучили в житловий будинок, загинула вагітна жінка (ВІДЕО)

Сьогодні, 17 жовтня, російські війська атакували дронами-камікадзе столицю України.

photo 2022 10 17 10 30 14 2 scaled

В результаті ранкової атаки дронами, у Шевченківському районі Києва стався вибух в житловому будинку. Одна людина загинула.

Про це розповів мер міста Віталій Кличко, пише ПІК.

З пошкодженого будинку врятували 18 людей. Ще одна людина знаходиться під завалами, її намагаються дістати рятувальники.

photo 2022 10 17 10 57 34 scaled

“З-під завалів будинку в Шевченківському районі, де стався вибух в результаті атаки дронами, дістали тіло загиблої жінки. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Троє постраждалих госпіталізовані”, – написав  Кличко.

Президент України Володимир Зеленський опублікував відео вибуху та додав, що цілу ніч і ранок ворог влаштовує терор мирного населення.

“Дрони-камікадзе і ракети атакують всю Україну. У Києві є влучання у житловий будинок. Ворог може вдарити по наших містах, але нас йому зламати не вдасться. На окупантів чекає лише справедливе покарання й осуд майбутніх поколінь. На нас – перемога”, – йдеться у дописі.

За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, російські терористи вкотре атакували енергетичну інфраструктуру України в трьох областях.

“Зафіксовано 5 ударів дронами у Києві. Пошкоджено енергетичні об’єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Сотні населених пунктів знеструмлені внаслідок атаки”, – зазначив Шмигаль.
Близько 13:50 стало відомо, що внаслідок удару по житловому будинку загинули троє мирних мешканців.

“Серед загиблих — молода пара, чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності”, – написав Кличко.

Читайте також: 
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено