Івано-Франківськ

Успіхи на Півдні: ЗСУ виконали 130 вогневих завдань за день

Українські бійці продовжують контролювати ситуацію на Південнобузькому напрямку, а також наносять вогневе ураження ворогу.

260251 3 new 960x380 0 scaled

“Обстановка в південнобузькій операційній зоні досить складна та динамічна, але контролюється Силами оборони“, – йдеться у повідомленні у фейсбуці ОК “Південь”.

Українські війська утримують займані позиції та наносять вогньове ураження противнику, з метою створення умов для подальших наступальних дій. Протягом бойового дня, суттєвих змін у стані, складі та положенні військ противника не відмічено.

За даними ОК “Південь”, війська РФ продовжують вести активну оборону, намагаються утримати зайняті рубежі та здійснювати вогневий вплив на характер дій українських військ. Ворог застосовує авіацію, реактивну та ствольну артилерію, міномети й танки по позиціях України і прилеглих територіальних громадах.

Протягом бойового дня ворог шість разів атакував авіацією українські позиції й вивільнені в жовтні населені пункти Бериславського району. Мінометний вогонь вів по прибережній смузі Очаківської громади. Без українських втрат.

Своєю чергою підрозділи ракетно-артилерійських військ українських Сил оборони виконали 130 вогневих завдань за день.

Отримано підтвердження, що так звана друга, а точніше довга армія світу знов зменшилась на 7 рашистів. Також радіолокаційній станції “Зоопарк-1″ наші бійці вкоротили віку на Херсонщині”, – кажуть в ОК.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено