Івано-Франківськ

Фейкова “Дія”: у Львові повідомили про підозру студентам, які підробляли документи

У Львові правоохоронці повідомили студентам про підозру у шахрайстві, підробленні документів та втручанні у роботу автоматизованих систем.

fejk diya golovna scaled

18-річний мешканець Сокаля створив шахрайську схему, використавши фейковий мобільний застосунок програми «Дія».

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини, пише ПІК.

Молодик створив підроблені е-паспорти з особистими даними громадян, котрі продавали товари на одному з інтернет-ресурсів. З їх допомогою він незаконно заволодів партією електронних цигарок, пред’явивши підроблений електронний документ у поштовому відділенні.

Надалі, використовуючи ту ж схему, хлопець разом із ровесником з  Тернопільщини, намагався викрасти планшетом «Apple», однак їх викрили правоохоронці.

“Мешканцю Сокаля слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч.1,3,4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ч.1 ст.361  та ч.2 ст.15-ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні поліції.

Мешканцю Тернопільщини повідомили про  підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч.3,4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено