Івано-Франківськ

264 доба війни в Україні: окупанти обстріляли Горностаївку, жителі якої відмовилися від “евакуації”

Розпочалася 264 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми щодень, то ближче до перемоги.
264 доба війни в Україні: окупанти обстріляли Горностаївку, жителі якої відмовилися від "евакуації"

Фото ілюстративне.

12 листопада, російські окупанти здійснили мінометний обстріл приватного сектору населеного пункту Горностаївка Херсонської області, мешканці якого відмовилися від так званої евакуації. Внаслідок обстрілу загинули двоє та отримали поранення троє місцевих жителів. Про це вранці, 14 листопада повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • В окремих тимчасово зайнятих населених пунктах Запорізької області триває виселення місцевих мешканців з їхніх осель для розквартирування військовослужбовців окупаційних військ.
  • З 10 листопада спостерігається так звана “евакуація” майна Донецького управління залізничних доріг до міста Іловайськ.
  • Від ударів російських окупантів у неділю постраждало місто Харків та населені пункти Харківської області.
  • Загалом, протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 13 авіаційних ударів, здійснив близько 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • За минулу добу ЗСУ відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Білогорівка, Курдюмівка, Водяне і Мар’їнка на Донеччині.
  • За уточненою інформацією, в ніч на 13 листопада, українські воїни в районі населеного пункту Каїри Херсонської області знищили склад боєприпасів, близько 40 російських окупантів, 2 одиниці броньованої техніки та 10 вантажних автомобілів противника.
  • Авіація ЗСУ  протягом минулої доби завдала по ворогу 16 ударів. Під ураження потрапили 10 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 6 позицій зенітно-ракетних комплексів окупантів.
  • 14 листопада наші воїни збили БпЛА типу “Орлан-10”. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 11 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, а також 2 інших важливих цілі ворога.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено