Івано-Франківськ

Як купувати криптовалюту на Binance P2P?

Binance P2P є достатньо унікальним сервісом, який надає можливість здійснювати угоди з купівлі-продажу криптовалюти безпосередньо з іншими користувачами сайту.

Тобто без третіх сторін. Така технологія – це найкращий спосіб торгівлі як для досвідчених трейдерів, так і для новачків.

5 2 scaled

Спеціалісти з https://tsecrypto.com/ пояснять, як купити криптовалюту на Binance та на що звернути увагу.

Переваги Binance P2P

Основними перевагами сервісу є ескроу-сервіс, який захищає кошти користувача, та нульові комісії. Глобальний маркетплейс Binance P2P, у порівнянні з більшістю схожих майданчиків, дозволяє без проблем продавати та купувати крипту за декілька секунд та на вигідних умовах. Попри те, що функціонал сервісу P2P повністю інтуїтивний, ним важливо навчитися користуватися для заробітку більшого прибутку.

Що необхідно мати для початку P2P торгівлі?

По-перше, необхідно знати про особливості здійснення транзакцій на Binance P2P в Україні: користувач повинен мати верифікований акаунт, повинен увімкнути аутентифікацію через Google чи SMS. До того ж клієнти до початку продажів на Binance мають прочитати Політику Транзакцій між користувачами Binance Р2Р.

Методи оплати на біржі Binance

Почати торгівлю криптовалютою користувач має з налаштування методів оплати. Обраний метод оплати можна додати, роблячи такі кроки:

  1. Зайти на головну сторінку Binance P2P та увійти у свій акаунт.
  2. Натиснути кнопку “Більше”.
  3. У відкритому вікні обрати кнопку “Способи оплати”.

Біржа Binance пропонує більше за 100 методів оплати, найпопулярніші з яких розташовані в топі списку та на сторінці “Рекомендовані”. На даний час комісія за використання платформи Р2Р на Binance дорівнює нулю (тобто вона взагалі не стягується). Пропонуємо читати більше статей про крипту, щоб дізнатися все про Binance та Р2Р.

Як купити криптовалюту на P2P?

Якщо ви вже виконали всі приготування – можете розпочати купівлю валюти. Порядок цього процесу наступний:

  1. Спочатку натисніть кнопку “Купити”, потім – “P2P торгівля”. Так ви перейдете з основної сторінки на P2P.
  2. Оголошення тут сортують за двома факторами: ціна та час оновлення. Тобто топ буде складатися з оголошень, які мають найкращу ціну для продажу.
  3. Потрібно проаналізувати рекламні оголошення, кожне з яких має додаткову інформацію:
  • Ціна;
  • Торговий обсяг, що доступний у криптовалюті;
  • Мінімальна/максимальна сума за одну операцію;
  • Статистика від трейдера.
  1. Для вибору оголошення можна скористатися фільтрами за торговим об’ємом, ціною та методом оплати.
  2. Укажіть кількість криптовалюти, яку ви збираєтеся купити. Можна вказувати як конкретну суму в крипті, так і суму в певній фіатній валюті.
  3. Натисніть кнопку “Купити”.

Розділ “Правила та угоди”

Не нехтуйте “Правилами та угодами”. Передивіться уважно цей розділ, де зазвичай продавець вказує додаткову інформацію. Якщо ви знайшли тут умови, які вам не подобаються, просто пошукайте інше догідне оголошення. Зверніть увагу, що ви, як покупець, погоджуєтеся з усіма умовами продавця, коли відкриваєте угоду (якщо ці умови не порушують умови торгівлі на Binance Р2Р).

Інформація для оплати

Після розміщення вами замовлення з’явиться ордер, де будуть вказані необхідні для здійснення оплати дані:

  • Реквізити продавця, необхідні для здійснення переказу;
  • Точна сума грошей, які необхідно переказати;
  • Вікно з відліком (показує час, за який потрібно завершити платіж. В іншому випадку система автоматично скасує замовлення).

Коли ви вже завершили оплату, позначте оплаченим відповідне замовлення. Натисніть на кнопку “Переведено, далі” і очікуйте на переказ валюти від продавця.

Важливо! Не тисніть “Оплачено” до того, як відбулася фактична оплата! Але якщо ви випадково натиснули цю кнопку, натисніть на кнопку “Скасувати замовлення” та скасуйте його.

Є ще одна особливість: онлайн чат, який надає можливість зв’язуватися між собою різним користувачам і навіть уточняти деталі транзакцій.

Апеляція від служби підтримки

Бувають ще інформації, коли продавець не переказує гроші після закінчення відліку. У такій ситуації потрібно натиснути “Апеляція” та почекати відповіді від техпідтримки. Найчастіше її надсилають на вашу електронну пошту.

Врахуйте: на цьому етапі відповідна сума криптовалюти вже є замороженою на акаунті продавців. Тому будьте певні: навіть коли людина не надсилає цей переказ з будь-яких причин, служба підтримки завжди допоможе вручну завершити транзакцію, якщо ви можете підтвердити те, що ви здійснили оплату.

Коли ви завершуєте угоду, цифрові активи, які ви купили, автоматично зараховуються на баланс Р2Р.

Поради про торгівлю на Binance P2P

  • Не варто надавати дані щодо ETH, BTC, BNB, USDT та інших активів у нотатках до транзакції. Це допоможе у запобіганні скасувати платіж чи заблокувати кошти.
  • Платіж надходить безпосередньо на акаунт продавця. А активи, які дає цей продавець, платформа автоматично передасть до вашого балансу.
  • Обов’язково здійснюйте свою транзакцію у межах зазначеного часу й не забудьте натиснути “Сплачено”. Система автоматично переводить цифровий актив на ваш баланс після підтвердження продавцем отримання грошей.
  • Коли покупець 3 рази за день скасовує своє замовлення, він втрачає можливість виконувати транзакції до кінця цього дня.

ПРОМО

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено