Івано-Франківськ

347 доба війни в Україні: окупанти зосередилися на п’яти напрямках

Ворог продовжує вести оборону раніше захоплених рубежів, обстрілює позиції наших підрозділів та населені пункти, що межують з лінією зіткнення.

347 доба війни в Україні: окупанти зосередилися на п'яти напрямках

Розпочалася 347 доба війни в Україні: рф зосереджує зусилля на ведені наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Про це вранці, 5 лютого повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • За минулу добу, 4 лютого ЗСУ відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Кремінна і Шипилівка Луганської області та Верхньокам’янське, Благодатне, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське і Кліщіївка на Донеччині.
  • Протягом доби противник здійснив 61 обстріл з РСЗВ, зокрема і по цивільній інфраструктурі Херсона. До того ж, високою залишається загроза завдання ударів росією по цивільних об’єктах на всій території України.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено.
  • У тимчасово окупованій Горлівці Донецької області усі медичні заклади переповнені пораненими загарбниками. Тому, російські окупанти облаштовують дитячі садочки, школи або просто складські приміщення під польові шпиталі.
  • Також відомо, що до одного із таких шпиталів, де на лікуванні перебуває близько 70 людей, у місті Світлодарськ Донецької області, прибув медичний персонал із Якутії.
  • Відзначаються випадки відмов брати участь у бойових діях мобілізованими російськими військовослужбовцями. Станом на 3 лютого із Луганської області на територію російської федерації повернуто до 600 чоловік зазначеної категорії.
  • Українська авіація протягом минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також 2 удари по зенітно-ракетних комплексах.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України  уразили пункт управління, 3 райони зосередження живої сили противника, зенітно-ракетний комплекс та склад пально-мастильних матеріалів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено