Івано-Франківськ

351 доба війни в Україні: авіація ЗСУ завдала 21 удар по особовому складу й техніці окупантів

Ворог намагається взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області.

351 доба війни в Україні: авіація ЗСУ завдала 21 удар по особовому складу й техніці окупантів

351 доба війни в Україні: авіація ЗСУ з 8 лютого завдала 21 удару по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Про вранці, 9 лютого повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Агресор продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступу на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках в районах Кремінна, Бахмут, Авдіївка, Опитне, Мар’їнка і Вугледар. Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію для завдання ударів по позиціях наших військ.
  • Протягом доби російські окупанти завдали 3 ракетних та 45 авіаційних ударів, внаслідок чого загинули 3 людини та ще три – знаходиться у важкому стані. Окрім того, ворог здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі на Херсонщині.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальні угруповання не виявлені. Обстрілів зазнали райони понад 40 населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей. Є загиблі та пораненні серед цивільного населення, а також пошкоджені житлові будинки.
  • На Куп’янському та Лиманському напрямках під вогневий вплив потрапили райони понад 25 населених пунктів.
  • На Бахмутському напрямку обстрілів зазнали понад 30 населених пунктів. Також окупанти завдали авіаударів поблизу Спірного.
  • На Авдіївському та Новопавлівському напрямках під ворожі обстріли потрапили райони понад 20 населених пунктів.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках також не припинялися ворожі атаки.
  • В населеному пункті Кохане Василівського району Запорізької області, російські окупаційні війська масово займаються мародерством.
  • За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Білогорівка Луганської області; Виїмка, Федорівка, Бахмут, Красна Гора, Парасковіївка, Іванівське, Часів Яр, Новокалинове, Водяне, Первомайське, Веселе, Красногорівка, Авдіївка, Мар’їнка, Богоявленка і Пречистівка Донецької області та Новоандріївка на Запоріжжі.
  • А наші артилеристи та ракетники уразили 2 пункти управління ворога, 3 райони зосередження живої сили, 3 позиції зенітно-ракетних комплексів, 2 склади боєприпасів та склад пально-мастильних матеріалів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено