Івано-Франківськ

Як отримати кредит на банківську карту без відмови?

Мікрокредит – це грошова позика для фізичних осіб, яку можна оформити онлайн (на сайті МФО) в максимально стислі строки і

finx com ua scaled

Донедавна отримання кредиту вважалося досить клопіткою процедурою. Потрібно було витратити час на отримання довідки про доходи за місцем роботи, а в деяких випадках ще й шукати поручителя, якщо мова йшла про чималу суму. Сьогодні в цьому немає потреби, оскільки кредитні спілки нового типу (так звані МФО – мікрофінансові організації) видають грошові онлайн позики практично без відмови та на виключно вигідних умовах.

Що таке кредит без відмови?

Кредит без відмови, позика без перевірки кредитної історії, швидкі гроші на карту… Такі назви серед користувачів, що вже переконалися в перевагах сучасного МФО кредитування, отримала фінансова послуга, яка офіційно називається мікрокредитом.

Мікрокредит – це грошова позика для фізичних осіб, яку можна оформити онлайн (на сайті МФО) в максимально стислі строки і на виключно вигідних умовах. Забігаючи наперед відмітимо, що такий кредит може отримати майже будь-хто, навіть людина з поганою кредитною історією.

Більше інформації по темі можна дізнатися за посиланням https://finx.com.ua/credit-bez-otkaza, де є також можливість оформити онлайн кредит на карту без відмови, без довідок про доходи, поручителів та застав.

Ще необхідно для оформлення кредиту без відмови?

Головною особливістю послуги є те, що МФО висуває мінімальні вимоги до потенційного клієнта. Для отримання мікрокредиту позичальнику достатньо лише офіційно підтвердити українське громадянство, а також повноліття (тобто юридичну дієздатність) та наявність діючої банківської картки.

Отже, що необхідно?

  • паспорт громадянина України;
  • індивідуальний податковий номер (ІПН);
  • картка банка, що є резидентом фінансової системи України.

При наявності вищеназваного, єдиним приводом відмовити позичальнику у наданні кредиту може виступати лише наявність судимостей. В інших випадках з великою ймовірністю клієнт отримає те, що йому потрібно від МФО.

Процедура оформлення та отримання кредиту без відмови

Сама процедура оформлення також є максимально спрощеною, особливо у порівнянні з банківським кредитуванням. Оформити кредит без відмови можна на сайті МФО (див. посилання вище).

Послідовність дій наступна:

  • на сайті скористатися калькулятором (визначити бажану суму та строки погашення);
  • зареєструватися на сервісі (заповнити анкету);
  • після оформлення відправити замовлення на розгляд (займає 5-10 хвилин);
  • отримати відповідь (найчастіше у вигляді запрошення в найближчий офіс МФО).

Спеціаліст МФО зателефонує та запросить клієнта відвідати найближчий офіс компанії для підписання договору, після чого позичальник отримає позикові гроші на раніше вказану банківську картку.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено