Івано-Франківськ

Протягом минулої доби ворог здійснив понад 75 атак, – Генштаб ЗСУ

Розпочалася триста вісімдесят шоста доба російського широкомасштабного вторгнення.

335420654 946777860082198 2597398009858929658 n scaled

Ситуація на передовій

Російська федерація не відмовляється від своїх намірів щодо окупації України, продовжує вести наступальні дії, не рахуючись із втратами.

“Основні зусилля противник зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Протягом минулої доби ворог здійснив понад 75 атак на зазначених напрямках”, – йдеться у ранковому повідомленні 16 березня Генеральний штаб ЗСУ.

Ракетні удари ворога

Отримуючи потужний опір від Сили оборони, російська федерація продовжує застосовувати тактику терору щодо мирного населення України, не припиняє завдавати ударів та здійснювати обстріли населених пунктів.

За минулу добу противник завдав 3 ракетних удари, зокрема, і по об’єкту цивільної інфраструктури міста Харків. Також ворог завдав 29 авіаційних ударів та здійснив 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Високою залишається вірогідність подальших ворожих ударів по всій території України“, – наголосили у Генштабі.

Успішні атаки ЗСУ

Протягом минулої доби Авіація Сил оборони завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Наші воїни збили ворожий літак Су-25 та 13 безпілотних літальних апаратів різного типу.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, в свою чергу, уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу та військової техніки противника, а також 2 радіолокаційних станції, станцію радіоелектронної боротьби та зенітно-ракетний комплекс на вогневій позиції”, – додали у прес-центрі ЗСУ.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено