Івано-Франківськ

УЗД у Карпатах: де зробити та які переваги

УЗД є інформативним та абсолютно безпечним методом діагностики організму людини.

fb0245c4 5e40 4f70 be1f d1510ef64786 scaled

«Ультразвукова діагностика – метод, який дозволяє на ранніх етапах діагностувати зміни з боку м’яких тканини та внутрішніх органів безпосередньо після завданої травми в режимі реального часу», – зазначає лікар ультразвукової діагностики медичного центру Оксфорд Медікал Денис Вусятинський.

Важливим аспектом, який визначає актуальність проведення обстеження, є саме терміни звернення до лікаря!

«Мій досвід показує, що саме необізнаність людей та неправильний підхід до невідкладної діагностики травм несе за собою несвоєчасне надання відповідної медичної допомоги», – розповідає Денис Ігорович.

УЗД В БУКОВЕЛІ – ЧИ Є НЕОБХІДНІСТЬ?

Доступна медична допомога – запорука безпечного та повноцінного відпочинку! Кожен гість нашого містечка має повноцінне право на своєчасну якісну медичну допомогу. У випадку травм виникає море питань організації надання допомоги: «Чи потрібна допомога лікаря?», «Де його знайти?», «Який медичний заклад працює у вихідні?», «Як дістатися до медичного закладу, якщо пацієнт травмований і не має можливості самостійно забезпечити собі транспорт?»

Медичний центр Оксфорд Медікал вирішив ці питання замість вас! Досить зателефонувати на короткий номер 77-02, і карета швидкої медичної допомоги із кваліфікованими медиками миттю приїде до вас на допомогу! Зазначаємо, що телефонні лінії працюють 24/7!

У межах лікувального закладу ми готові організувати якісну негайну діагностику, а саме УЗД, рентгенографію та КТ.

У ЧОМУ ПЕРЕВАГИ УЗД?

«УЗД залишається передовим методом, оскільки обстеження є неінвазивним, інформативним та абсолютно безпечним» – ділиться з нами спеціаліст.

Хочемо детальніше зосередити вашу увагу на кожній із переваг:

  • УЗД несе у собі важливу інформацію щодо стану пацієнта у режимі реального часу, що вкрай актуально для планування обсягу надання невідкладної медичної допомоги.
  • УЗД показане необмежену кількість раз і дорослим, і діткам, і вагітним жінкам, і годуючим мамам, тому слугує чудовою альтернативою променевим методам діагностики, які несуть відповідну дозу променевого навантаження на організм.
  • УЗД не потребує введення контрасту та іншої специфічної підготовки, що значно прискорює процес діагностики і запобігає хвилюванню пацієнта.

«УЗД в Буковелі доступне кожному і в плані цінової категорії, і в плані експертної апаратури, і в плані періоду звернення завдяки політиці лояльності до пацієнтів медичного центру Оксфорд Медікал» – зазначає лікар.

Тільки сучасне устаткування, тільки висококваліфіковані фахівці, тільки привітне та професійне обслуговування – тільки в медичному центрі Оксфорд Медікал!

Ми працюємо без вихідних!
Знайти нас у Буковелі ви можете біля 2-го паркінгу, наша адреса: урочище Вишні, 354А

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

 

ПРОМО

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено