Івано-Франківськ

Робить таке не вперше: поліцейські затримали львів’янина, який викрав “Лексус”

Правоохоронці повідомили мешканцю Львова про підозру в незаконному заволодінні позадорожником «Лексус»

Zapysaty

Як встановили поліцейські, позадорожник «Лексус» був викрадений 7 лютого з вулиці Карла Мікльоша у Львові, де власник залишив його на ніч біля свого будинку.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області, пише ПІК.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчали записи камер відеоспостереження, встановлені в рамках програми «Безпечна Львівщина» та розшукали викрадений автомобіль, вже з іншими реєстраційними знаками, у так званому «відстійнику», розташованому в одному з сіл неподалік Львова”, – йдеться у повідомленні.

Також поліцейські встановили особу зловмисника, 53-річного жителя Львова, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння автомобілями.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили речові докази його причетності до вчинення злочину.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Розшуканий «Лексус» правоохоронці вилучили на арештмайданчик – в подальшому його повернуть власнику. Досудове розслідування триває.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено