Івано-Франківськ

Екс-голова Франківської ОДА Олег Гончарук склав депутатські повноваження: яка причина

Представляти інтереси громад мають люди з бойовим досвідом.

https   s3.eu central 1.amazonaws.com media.my .ua admin 8d792d8d 2b64 4183 bf6a 56fbaac4353e

Депутат від фракції «Платформа громад» Олег Гончарук написав заяву про складання депутатських повноважень в Івано-Франківській обласній раді.

Як розповів політик, таке рішення має одразу кілька причин, пише ПІК.

«У воєнний час кожен має робити те, що приноситиме найбільшу користь. При чому йдеться як про волонтерські ініціативи, так і про підтримку економіки краю, збереження робочих місць. І зараз, заручившись підтримкою колег по фракції, я прийняв рішення скласти мандат», – зазначив Олег Гончарук.

За словами екс-голови ОВА, представляти інтереси громад мають люди з бойовим досвідом, які найбільше орієнтуються у військовій тематиці, у питаннях, які сьогодні передусім потрібно вирішувати.

«Після складання мною мандата депутатом від Платформи громад стане наш соратник з великим бойовим досвідом, а також серйозною історією управління ветеранською організацією Мирослав Кріль. Він добре знає, що має робити влада всіх рівнів для допомоги війську, для лікування та реабілітації поранених, а також для підтримки сімей загиблих воїнів», – резюмував Олег Гончарук.

До слова, днями Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив Олега Гончарука почесним знаком “За сприяння війську”.

Нагороду вручив політику начальник Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Ярмошук.

339888245 736372427990137 7042573890195400007 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено