Івано-Франківськ

Секрет твого успіху. Спортивне харчування

Звичний раціон харчування пересічної людини не може задовольнити потреби людини-спортсмена.

on understanding optimum nutrition gold standard 100 whey protein Image 01 scaled

На шляху до тіла своєї мрії просто необхідно звертатися до додаткових джерел живлення та зміцнення організму. На допомогу прийде спортивне харчування, яке спеціально розроблене світовими вченими медиками, аби допомогти спортсменам стати більш витривалішими, сильнішими та енергійнішими під час тренувань та виступів.

Що таке спортивне харчування?

Спортивне харчування – це харчові добавки, до яких належать гейнери, протеїн, карнітин, амінокислоти та ін. Саме вони надають мікро- та макроелементи, які так необхідні для набору м’язової маси спортсменів. Спортивне харчування – це можливість забезпечити організм всіма необхідними корисними речовинами, не перевантажуючи при цьому організм зайвою їжею.

Для чого використовується спортивне харчування?

Не завжди є можливість харчуватися так, як того вимагає спортивна дієта, тому допомога харчових добавок стане чудовим доповненням раціону для тих, у кого не завжди виходить слідкувати за своїм раціоном.

1.    Сушка тіла застосовується з метою позбавлення підшкірного жиру та більш виразного та чіткого малюнку м’язів. В даному випадку просто необхідний білок, щоб набрати  м’язову масу, тому вживання протеїну просто необхідно. 
2.    Спортсмен, який посилено тренується, завжди витрачає більше енергії, ніж виробляє організм. Тому необхідно  отримувати енергію з додаткових ресурсів. 
3.    Щоб краще та швидше відновлюватися після великих навантажень.

Проте важливо пам’ятати, що спортивне харчування – це лише доповнення раціону, яке не може повністю замінити повноцінного прийому їжі.

4fda93e5506794fe71748f5101b53510593f6040

Основні види харчових добавок

Існує декілька різновидів харчових добавок.
1.    Амінокислоти. Покращують регенерацію у м’язах, підсилюють імунну систему, надають енергії організму.
2.    Протеїн. Прискорює регенерацію тканини, сприяє росту м’язової маси та спалюванню жирів. Протеїн забезпечує організм необхідним білком та мікроелементами, при мінімальній кількості калорій. Вживати по 30-60 грамів 2-3 рази на добу, в залежності від поставленої мети. Розводити порошок молоком або водою.
3.    Гейнер. Використовується для збільшення сухої маси тіла та підсилення витривалості. Приймати  2-3 рази на добу до тренування, якщо хочете прискорити збільшення м’язів, або за годину після тренування, якщо хочете швидко відновитися після навантаження.
4.    Креатин. Підвищує рівень тестостерону, зменшує больовий синдром, допомагає знизити рівень холестерину, посилює витривалість спортсмена. Добова доза – 20-30 грам, розбита на 4-5 прийоми.
5.    Ненасичені жири. Сприятливо впливають на роботу серця, зміцнюють імунітет, знижують рівень втомленості.
6.    Ізотоніки. Завдяки концентрації солей, ідентичній їх концентрації в плазмі крові людини, цей напій допомагає уникнути зневоднення організму, зменшує втрату енергії та відповідно покращує витривалість організму атлета.

Однієї пляшки напою вистачить на одне тренування.

Якщо ви дійсно хочете отримати найкращий результат від своєї наполегливої праці, звертайтеся до інтернет-магазину спортивного харчування Bodylife. Кваліфіковані менеджери, власний склад продукції, оригінальні та якісні продукти, перевірені понад 12-річним досвідом роботи магазину  — все це задля вашого.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено