Івано-Франківськ

Скандал у дельфінарії в Одесі: як виправдовуються власники тварин

Столичні блогери виклали у мережі відео, як розважаються з морськими котиками.

Скандал у дельфінарії в Одесі: як виправдовуються власники тварин

В Одесі потрапив у скандал дельфінарій, розташований в одному комплексі з готелем. Пожильці виклали у соцмережу відео розваг з підопічними дельфінарію у президентських апартаментах. Зоозахисники звинуватили їх та заклад у жорстокому поводженні. Проте в дельфінарії звинувачення відкидають. Про це пише ПІК з посилання на ТСН.

“Дівчина танцює, обіймає та цілує морських котиків, а хлопець поклав одну з тварин на ліжко та жартома сварить. Ці кадри столичні блогери зняли у президентському номері готелю, розташованого в одному комплексі з дельфінарієм. Відео збурило соцмережі та зоозахисників. Його авторів звинуватили у знущанні над морськими ссавцями, а дельфінарій – у порушення прав тварин”, – йдеться у повідомленні.

Проте в дельфінарії звинувачення відкидають. Кажуть, їхні чотирирічні котики Шура і Варя народилися у неволі, тому звикли до людей. Щодня вони гуляють територією у супроводі тренера. Жодної психологічної травми тварини не зазнали, вважає і ветеринарка  закладу. А  заплакані очі одного з котиків, пояснює фізіологією

Проте, хоч і вважають що тварини не постраждали, більше, запевняють, таких фотосесій не дозволятимуть. Автори відео теж приховали ролик і виставили замість нього звернення з вибаченнями

“Мені дуже боляче читати, що мене називають живодером. Я звичайний гість готелю, який побачив тварин  і захопився ними. Я не власник цих тварин,  я довірився професіоналам, які сказали мені, що це нормально”, – каже блогер Олег Машуковський.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено