Івано-Франківськ

Медична місія з Тайваню приїхала допомагати львівським лікарям (ФОТО)

Іноземні гості висловили свою підтримку українцям та засвідчили готовність допомагати.

rb65864 0f301230 scaled

Адже ця місія – це перша медична місія, яку Тайвань надіслав до України.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради, пише ПІК.

«Ми з Україною, ми підтримуємо вас і хочемо допомогти. Ми знаємо про вашу кампанію UNBROKEN, і ми сформували місію, яка долучиться до цієї роботи. Люди потребують допомоги, і ми хочемо поділитися тим, що знаємо. Ми хочемо підтримати вас», – зазначив Вейде Цай, лікар невідкладної допомоги госпіталя ім. Маккея, учасник місії.

Медична місія Тайваню – це 11 спеціалістів, зокрема із Госпіталя ім. Маккея (Тайбей). Також до неї входять представники Християнської медичної асоціації Тайваню, християнської медичної місії ім. святого Луки та християнського госпіталю м. Пулі.

Медики консультуватимуть у мобільних пунктах допомоги, допомагатимуть хірургам у виконанні операцій, а також духовно та психологічно підтримуватимуть тих, хто зазнав поранень. Місія організована у співпраці з Християнською медичною асоціацією України, яку очолює Рудольф Мигович.

Раніше, у межах співпраці уряду Тайваню та Першого медичного об’єднання Львова, дитяча лікарня святого Миколая придбала сучасний ангіограф для порятунку дітей. Кошти на цей апарат – а це 800 тисяч доларів, зібрав народ Тайваню.

Ангіограф дає змогу не лише проводити високоточну діагностику судин різного діаметру, але й виконувати безпосередні втручання у випадку тромбозу чи розриву судин, інсульту чи інфаркту.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено