Івано-Франківськ

Підприємці Івано-Франківська можуть отримати до 60 тисяч гривень на розвиток інновацій

4 травня розпочинається програма підтримки малого та середнього бізнесу Івано-Франківська.

untitled 1 0000 istock 1125707883 0003 istock 856634504

Підприємці можуть подавати проєкти на фінансування у вигляді інноваційних ваучерів. 20 переможців  конкурсу отримають до 60 000 гривень кожен на реалізацію проєктів у сфері інновацій. Загальний фонд фінансування конкурсу: 1 200 000 гривень.

Конкурс проводить  Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту «Нова економіка Івано-Франківська», який фінансується Європейським Союзом в межах програми “Мери за економічне зростання”.

Отримати фінансування можна на реалізацію проєктів у сфері інновацій, перелік можливих напрямків фінансування  досить широкий: консалтинг, дослідження та розробка нових продуктів чи послуг, національна та міжнародна сертифікація, патентування, ліцензування, реєстрація авторського права, створення та оновлення сайтів, їх просування; розроблення бренду продукції, логотипу, дизайну упаковки, підготовка бізнес-планів тощо.

Щоб подати заявку на участь у конкурсі, потрібно ознайомитись з умовами на сайті neweconomy.if.ua або на офіційному сайті міста, з 4 по 23 травня підготувати та надіслати необхідні документи, підготувати коротку презентацію про проєкт.
Завантажити документи та дізнатись деталі, як подати заявку, можна за посиланням на сайті: 
https://neweconomy.if.ua/ecosystem/innovative-vouchers/

Проєкти буде оцінювати Конкурсна комісія. Відповідно до кожного з критеріїв виставляються бали у кількості від 1 до 10. За результатами загального підрахунку балів щодо кожного поданого проєкту Конкурсна комісія приймає рішення.

Сьогодні видно результат роботи великої команди партнерів проєкту “Нова економіка Івано-Франківська”. В проєкті передбачено дуже багато заходів. Цей конкурс – невелика частина того, як ми можемо допомогти малому та середньому бізнесу.  Ідея конкурсу –  допомогти бізнесу вдосконалити свої маркетингові стратегії, вийти за межі Івано-Франківська, розвинутися, збільшити продажі, зростати. Запрошуємо бізнес подавати нові, сучасні ідеї з масштабування бізнесу, його зростання. Ми очікуємо, що до кінця року всі переможці конкурсу реалізують свої проєкти” –зазначив директор Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків,  туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради Ігор Попадюк.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено