Івано-Франківськ

Шкіра обдерта, вибиті зуби: на Хмельниччині чоловік згвалтував та катував корову (ФОТО, ВІДЕО)

У місцевій групі селища Антоніни виклали фото тварини, яка лежить серед поля і не може підвестися.

Шкіра обдерта, вибиті зуби: на Хмельниччині чоловік згвалтував та катував корову (ФОТО, ВІДЕО)

На Хмельниччині корову тягнули прив’язаною до трактора і зґвалтували. Коли власники знайшли тварину, виявилося, що вона має численні травми. Про це повідомляє UAnimals, пише ПІК.

“Хтось прив’язав корову до трактора, і вона бігла, поки не знесилилась і не впала. Шкіра обдерта, роги підірвані від ланцюга, на якому її тягнули. Далі, мабуть, ланцюг порвався і тварина залишилась лежати”, — написав син власниці корови.

Невдовзі у полі знайшли і покинутий трактор. Згодом корову оглянув лікар і з’ясувалося, що вона зґвалтована. Крім того, в неї вибиті зуби і вона не може їсти.

Пізніше у Благодійній організації додали, що правоохоронці розшукали людину, яка, ймовірно, катувала тварину. Це 22-річний житель села, яке сусідить зі селищем Антоніни на Хмельниччині.

Власниця постраждалої корови каже, що вчора підозрюваного допитувала поліція.

“Він каже, що у стані алкогольного сп’яніння йому хочеться таке робити з тваринами. Він себе стримати не може, робить це вже не перший раз у своєму селі”, – розповідає жінка.

До слова, UAnimals подали заяву в поліцію щодо покарання за сексуальне насильство над тваринами, яке передбачає позбавлення волі на п’ять—вісім років. Корова, яку катував і зґвалтував чоловік, досі у тяжкому стані. Її лікують.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено