Івано-Франківськ

Розсікла брову: у львівській маршрутці 60-річна жінка вдарила дівчину (ВІДЕО)

За скоєне львів’янці, загрожує покарання – штраф або громадські чи виправні роботи.

У львівській маршрутці №61, 9 червня, о 15.50 жінка вдарила по обличчю 17-річну дівчину, яка заступилася за 14-річного хлопця, рюкзак якого нібито заважав мешканці Львова. Внаслідок події дівчина отримала травму брови. Про це повідомляє обласна поліція, пише ПІК. 

“Жінка може заплатити штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або її відправлять на громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року”, – йдеться у повідомленні.

Відео бійки в львівському автобусі №61, який курсує із Підбірців до Підрясного, на своїй Faсebook-сторінці опублікувала Вікторія Миськів, родичка дівчини, яка постраждала.

За її словами, чоловік накинувся на 14-річного хлопця за те, що він їхав у транспорті із рюкзаком на плечах. Дівчат, які заступилися за неповнолітнього, теж побили. Зробила це інша пасажирка.

«Той чоловік навіть не знайомий з тою жінкою. На штовхання хлопець почав відповідати, що рюкзак не заважає. Далі чоловік його схопив за горло і почав душити. Я на це відреагувала, відразу встала, почала відривати його руки. Він просто взяв рукою за горло підлітка і тримав, довго», – розповіла Zaxid.net Аліна Койчева.

Далі жінка, яка і мала зауваження до хлопця через рюкзак, почала сваритися із Аліною Койчевою, яка знімала інцидент на відео. Під час сварки жінка вдарила по телефону. Після цього на відео видно, як в дівчини, яка є двоюрідною сестрою Аліни Койчевої, почервоніло і набрякло око.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено