Івано-Франківськ

“Вагнерівці” більше не воюватимуть в Україні – керівник розвідки Буданов

Це найефективніший підрозділ рф, який вмів досягати успіху за будь-яку ціну.

"Вагнерівці" більше не воюватимуть в Україні - керівник розвідки Буданов

Військово-політичне керівництво росії ― скомпрометоване, а найманці так званої пвк «Ваґнер» більше не воюватимуть в Україні. Про це керівник Головного управління розвідки Міноборони України Буданов заявив у коментарі «Українській правді», пише ПІК.

“Вчергове зруйновано міф про непохитність російського режиму. Було нанесено втрати військово-космічним силам рф. А ще – пвк «ваґнер» більше не братиме участь у бойових діях на території України. А це найефективніший підрозділ рф, який вмів досягати успіху за будь-яку ціну”, – сказав він. 

Також Буданов зазначив, що після спроби збройного заколоту на росії фсб отримала завдання ліквідувати його організатора, власника так званої пвк «ваґнер» євґєнія пріґожина.

“Ми знаємо, що завдання вбити пріґожина доручили фсб. Чи будуть вони успішними в цьому? Час покаже. Так чи інакше, всі потенційні замахи на вбивство не будуть швидкими. Їм знадобиться певний час, щоб розробити відповідні підходи і досягти етапу, коли вони будуть готові до масштабної операції. Але я хотів би підкреслити, що це велике відкрите питання. Чи наважаться вони виконати цей наказ?”, ― додав очільник української розвідки. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено