Івано-Франківськ

У Львові, через ракетну атаку, 150 абонентів залишилися без електропостачання

Пошкоджена одна із підстанцій.

IMG 20230706 074736 375 scaled


У Львові, через російську ракетну атаку пошкоджена одна підстанція у Львові, як наслідок, 150 абонентів залишаються без електропостачання.

Також руйнувань зазнали: понад 30 будинків; більше ніж 250 квартир; 10 гуртожитків; будинок дитини; два виші; санаторна школа, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, пише ПІК.

Розбір завалів ще триває, загинули четверо людей.

“ОНОВЛЕНО. Уточнена інформація щодо віку загиблих! Сьогодні вночі від російської ракети у Львові загинули: Анастасія, 32 роки. Мирослава, 60 років, мама Анастасії. Михайло, 35 років. Ірина, 63 роки. Попередні дані були записані зі свідчень сусідів. Прошу вибачення за неточність, – повідомив Козицький. 

Очільник області зазначив, що це найбільш руйнівна атака по мирному населенню на Львівщині від початку повномасштабної війни.

“Поруч з будинком, у який влучила ракета, є укриття. Воно у належному стані й на момент тривоги було відчинене. Але зі всього будинку в укритті перебували лише п’ятеро людей. Дуже прикро”, – додав він. 

Нагадаємо, в ніч на шосте липня росія атакувала Львівщину ракетами типу “Калібр”. Сім з 10 ракет збили сили ППО. Одна із ракет влучила в багатоквартирний будинок у Львові. Окрім того, уламок ракети впав в одному зі сіл Львівського району поблизу будівлі Народного дому, там утворилася вирва. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. У Золочівському районі унаслідок падіння уламків ракети є руйнування в приватному господарстві. За попередньою інформацією, теж без постраждалих.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено