Івано-Франківськ

Нестерпний біль: війна забрала життя Миколи Максим’юка з Прикарпаття

Захищаючи Україну від російського агресора, загинув начальник управління соціального захисту населення Верховинської РДА Микола Максим’юк.

MyCollages 2023 07 13T153817.734 scaled

12 липня 2023 року при виконанні бойового завдання в ході ведення штурмових дій внаслідок кулеметного обстрілу, здійсненого російськими військами у районі населеного пункту Білогорівка, Бахмутського району, Донецької області обірвалося життя захисника із села Рівня Верховинського району, старшого сержанта Максим’юка Миколи Миколайовича, 1977 р.н.

Він мужньо та відважно захищав кордони України у складі розвідувального взводу розвідувальної роти 10-ї гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», повідомили на сторінці Верховинської РДА.

Що відомо про Героя

Микола Максим’юк ще у 2015 році добровільно пішов до військкомату, аби стати на захист держави.

З 2019 по 2020 роки повторно був призваний на військову службу за контрактом.

24.02.2022 року, у перший день початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, знову долучився до лав Збройних Сил України.

За час проходження служби гідно виконував бойові завдання та разом з побратимами обороняв українську землю від російських загарбників.

У цивільному житті протягом 23 років пропрацював державним службовцем. Розпочинав службову діяльність у 2000 році головним спеціалістом, у 2013 році був призначений заступником голови райдержадміністрації, а у 2017 році очолив управління соціального захисту населення Верховинської райдержадміністрації.

Колеги та побратими називали його людиною прекрасної душі, відкритого і доброго серця.

«Бракує слів, якими можна зарадити горю втрати! Нестерпний біль за життя, покладене на вівтар Незалежності!», – так одними з перших відгукуються про втрату дорогої людини, колеги – колектив департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА, і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким, а також колективу управління соціального захисту населення Верховинської РДА та всім, хто знав Миколу Миколайовича.

Верховинщина поділяє біль втрати Героя і висловлює співчуття родині загиблого.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено