Івано-Франківськ

У Львові з-під завалів будинку дістали живого кота, який пролежав там 11 днів (ФОТО)

У Львові 6 липня російська ракета влучила в житлову чотириповерхівку, забравши життя 4 людей.

0cbb739 kit2 1

На 11-ий день після трагедії з-під завалів комунальники дістали вцілілого кота, який попри зневоднення та безсилля зміг вижити.

У коментарі “УП. Життя” власниця тварини Ольга розповіла, що 17 липня  перебувала надворі будинку, коли з-під цегли дістали її улюбленця – кота Черчилля.

Жінка разом з мамою проживали на 4-ому поверсі. Вночі 6 липня, розповідає Ольга, прокинулися від першого вибуху й поки намагалися оговтатися й сховатися, у будинок влучила друга ракета.

“Квартира фактично зруйнована повністю. Лишилася коробка: впали всі міжкімнатні стіни та стеля, провалилося горище”, – розповідає жінка.

Нині Ольга мешкає в одному з модульних місточків Львова.

“На завалах були й рятувальники, й будівельники вже не один раз, але Черчилль не видавав жодних звуків”, – додає львів’янка.

557dc6f kit 1

Вона розповідає, що кіт перебував під цеглою, його виявив будівельник. Коли чоловік виніс врятовану тварину на вулицю, сусіди почали говорити про власників кота – чий він може бути, й з цим питанням звернулися до Ольги, яка стояла неподалік.

Коту прописали спеціальну дієту, спокій, а також – комплекс вітамін. Нині Ольга разом з Черчиллем живе в модульному будинку.

Попри загальне знесилення, мовить власниця, кіт має гарний апетит. За словами ветеринарів, стан кота в нормі, втім зараз йому необхідна дієта та вітаміни.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено