Івано-Франківськ

519 день війни: ЗСУ продовжують вести наступальні дії на двох напрямках – Генштаб

Сили оборони України успішно відбивають спроби наступу росіян.
347238423 613734824272933 1528983450146888220 n scaled

Фото Генштаб

Протягом минулої доби на фронті відбулось 28 бойових зіткнень. Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження.

Також протягом минулої доби ворог завдав 49 ракетних та 37 авіаційних ударів, здійснив понад 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та мирних населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки.

Про це повідомляє Генштаб вранці 27 липня, пише ПІК.

Основне зі зведення:

  • На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність.
  • На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії південніше Новоселівського Луганської області.
  • На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі південніше Діброви Луганської області.
  • На Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника в районах північніше Хромового, східніше Дружби та північніше Кліщіївки.
  • На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі міста Авдіївка.
  • На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі міста Мар’їнка.
  • На Шахтарському напрямку противник здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Старомайорського Донецької області.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування наших військ.
  • Авіація сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 2 – по його зенітно-ракетних комплексах.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 11 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 2 пункти управління, 1 склад боєприпасів, 1 район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще три важливі цілі російських окупантів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено